Webinars

Anne Marie geeft met regelmaat een webinar en dat is voor iedereen een uitkomst!
Het is visueel, duurt vaak niet langer dan een uur tot anderhalf uur én je hebt de keuze om het live of on-demand te bekijken.

Wat is een webinar?
Een webinar is een online live presentatie / seminar. De spreker(s) zijn live te horen en al dan niet in beeld. Tegelijkertijd kijk je mee met het scherm van de spreker. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat en zijn er interactieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een poll. Het hangt af van de tool waarmee de spreker werkt, of er ook documenten gedeeld worden. Anne Marie legt in een webinar uit hoe jij het verschil kan maken voor jezelf en de kinderen van nu, hoe je leert contact te maken met jouw eigen gevoelsniveau, zodat jij jezelf moeiteloos met jezelf en de ander kunt verbinden.
17 juni 14.00 uur Webinar Holistisch coachen

Wat is holistisch coachen en hoe werkt dit nu precies? Anne Marie van Bilsen gaat dit je in deze webinar uitleggen.
Webinar Opleiding tot holistisch Kindercoach

Dé webinar met veel aandacht voor de inhoud van de Opleiding holistisch kindercoach. Wat ga je leren, hoe is de opbouw, welke methodieken komen aan bod en wat kun je na de opleiding. Ook de verdienmodellen worden besproken.
Webinar Presentatie cursussen De Regenboog Academy

Wie is De Regenboog Academy en wat heeft ze jou te bieden. In deze webinar zal Anne Marie een presentatie geven over alle cursussen, trainingen en opleidingen die De Regenboog Academy digitaal en klassikaal aanbiedt.
Webinar De Biologische oliën van Rainbow Oils

In deze webinar gaat Anne Marie je uitleg geven over het gebruik en de mogelijkheden van de biologische aromatherapie. Anne Marie, zelf hoogsensitief, gebruikt de oliën zelf dagelijks! Ze gaat haar 'geheimen'” en de sleutel tot een stabiel energie veld onthullen. Ook een onderbelicht stuk, coachen met de aromatherapie komt aan bod!
23 mei 14.00 uur Webinar digitale opleiding Opvoed- & Gezinscoach

De digitale opleiding Opvoed- & Gezinscoach wordt door Anne Marie nader uitgelegd. Deze complete opleiding gaat je verrassen wat inhoud en mogelijkheden betreft. Je gaat leren en hoe de digitale opleiding werkt en ervaren dat je met deze studie meer kan dan je misschien voor mogelijk zou houden.
3 juli 19.00 uur Webinar Training Groei & ontwikkel Groots…

Uitleg over de nieuwe training waarin je leert 100% vanuit jouw potentieel te leven. Want, willen we dat niet allemaal, de beste en meest succesvolle versie van onszelf zijn!
Hoe fantastisch zou het zijn als je voor de volle 100% vanuit je hart leeft en werkt en ook nog eens ‘vet’ verdiend met wat je zo intens graag doet! Het kan! Als jij je beperkende overtuigingen, dogma’s en slachtofferschap los wil laten en de bereidheid hebt om zelf plaats te gaan nemen achter het stuur van jouw LEVEN.
FacebookInstagramLinkedInTwitterYoutubeEmailPhoneEmailFacebook messenger